Zoek op de website

Lindlar - Duitsland

Glosec is als Hoofdaannemer het Kasteel Heiligenhoven NRWF, tot voor kort een museum transformeren tot een kliniek voor patie╠łnten met een burn-out. Het herenhuis en het historische buitenfort 400 jaar oud worden daarvoor gerenoveerd, getransformeerd en nieuw gebouwd; het niet-historische deel van het complex is al door ons gesloopt.

Verbouwing Lindlar door Glosec

In plaats daarvan wordt een nieuwe sectie toegevoegd. Op drie verdiepingen hoogte wordt het nieuwe gebouw bewust een stuk lager gehouden dan het bestaande gebouw. De patie╠łntenkamers, therapiekamers, het zwembad en het restaurant worden ondergebracht in het nieuwe gebouw. De administratie en andere voorzieningen zullen worden ondergebracht in de bestaande gebouwen.

Verbouwing Shloss Heiligenhoven Lindlar door Glosec Glosec verbouwt shloss Lindlar Shloss Lindlar in de steigers Glosec verbouwt Shloss Lindlar in Duitsland Verbouwing kasteelkamer Lindlar Verbouwing kamer Lindlar

We komen graag in contact

Kunnen wij voor u het verschil maken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.