Zoek op de website

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol renoveren en transformeren van gebouwen in Nederland. Glosec is sinds de oprichting in 2015 in Amsterdam uitgegroeid tot een grote speler in de bouw en installatie van elektrische systemen (E&W).

We zijn sterk in:

  • Woningbouw
  • Kantoren
  • Zorg en zorgwoningen
  • Studentenwoningen
Analyseren blauwdrukken

Als hoofdaannemer heeft Glosec inmiddels veel turnkey-projecten in Nederland opgeleverd, waarmee we onze partners van A tot Z hebben kunnen ontzorgen. Glosec is daarom een ervaren partner in de renovatie- en transformatiewereld. Dankzij ons uitgebreide netwerk van experts bedenken we voor elk project de meest geschikte methode. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van herbestemming en transformatie. En door onze nauwe samenwerking met uw en ons team zorgen we er altijd voor dat ieder project succesvol verloopt.

Building the future

Duurzaamheid is meer dan de keuze voor natuurlijke materialen en inzet van goed opgeleide mensen. Het gaat dan ook om onze kijk op morgen. Op bewoners van morgen. Op gebruikers van onroerend goed. Maar ook op de continuïteit van ons bedrijf. En het voorbereiden van de volgende generatie Glosec medewerkers.

Kinderen met Glosec helm

Vacatures

Het team van Glosec is altijd op zoek naar gedreven werknemers met een passie voor vastgoed, renovatie en transformatie. Bekijk onze vacatures hier!

We komen graag in contact

Kunnen wij voor u het verschil maken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.